Se hva våre fornøyde kunder sier...

"Våren  2008 satte Byggtekniker Sveinung Kronstad opp fritidsbolig for oss på Vesterøya i Sandefjord. Vi er meget godt fornøyd med resultatet og med samarbeidet med Kronstad."

Marianne og Ervin Kohn
OSLO

“Byggteknikker Sveinung Kronstad har utført byggearbeide av garasje i Tyttebærveien 5. Arbeidet ble utført på en særdeles tilfredsstillende måte. Arbeidet ble utført punktlig og nøyaktig og vi er veldig godt fornøyd med det ferdige resultat. Kan derfor anbefale han på det sterkeste!”

Sveinung Bertelsen
Kodal

“Sveinung Kronstad har utført ombygning/modernisering av min enebolig. Samarbeidet med Sveinung Kronstad foreløp uten noe problemer. Arbeidet ble utført med god kvalitet, til riktig tid og avtalt pris!”

Yngvar Ødegård
Sandefjord

“Sommeren 2002 gjorde vi en stor jobb på huset vårt. Vi skiftet kledning etteriolerte, byttet vinduer mm. I tilleg fikk vi ny spisestue og barna nye rom. Sveinung Kronstad gjorde jobben for oss. Vi er alle fornøyd med resultatet”

Johannes Ødegård
Sandefjord

“Sommeren 06 og høsten 08 har Byggtekniker Sveinung Kronstad gjennomført totalrestaurering av bad for oss. Vi har meget gode erfaringer med Kronstad og hans samarbeidspartnere”

Dag Birger Stuksrud
Sandefjord

Rull til toppen